Ξανά Ελεύθεροι Πολιορκιμένοι!

 

Δεν είναι δυνατόν το 2021 που εορτάζουμε τα διακόσια χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας και της ελευθερίας της Ελλάδας, το ιστορικό Μεσολόγγι να ζει ξανά την πολιορκία  και την κλεισούρα του αόρατου εχθρού της πανδημίας που Κορωνοιού και να κλείνουν αντί να ανοίγουν τα σχολεία από την βλακεία ορισμένων ανεγκέφαλων, παπάδων, αρνητών τής μάσκας και της πανδημίας, του εμβολιασμού καθώς και της εξαλλοσύνης της νεολαίας με τα κορωνοπάρτι τα ποτά και τα ξενύχτια!

Δεν είναι δυνατόν οι παπάδες που έχουν δώσει όρκο και πίστη στην ιεροσύνη να μην υπακούουν στην ιεραρχία  και τους κανόνες της εκκλησίας της Ελλάδος και παράλληλα και στους νόμους του Ελληνικού Κράτους και να γίνονται οι εγκληματίες και οι δολοφόνοι του ποιμνίου τους!
Από επίσημες καταγγελίες των αρχών του Μεσολογγίου αναφέρεται ότι: Όταν έφταναν το βράδυ της Αναστάσεως οι πιστοί στις εκκλησίες τους έλεγαν ορισμένοι παπάδες να  βγάλουν τις μάσκες για να εισέλθουν στον ναό και μάλιστα μέσα στις εκκλησίες υπήρχε μεγάλος συνωστισμός με αποτέλεσμα χθες να υπάρχουν δεκάδες κρούσματα και να φρακάρει το Νοσοκομείο!
Ίσως χρειάζεται η επίσημη πολιτεία και η εκκλησία καθώς και οι τοπικές αρχές και η Δικαιοσύνη να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και τα πρόσωπα είτε πολιτικά, είτε κόμματα ή οργανώσεις και  ομάδες, που κατευθύνουν και παρασύρουν στον όλεθρο τους πολίτες του Μεσολογγίου με αποτέλεσμα αντί να έχουμε την έξοδο των “ελεύθερων πολιορκημένων”, να οπισθοχωρούν στην σκλαβιά και την φυλακή (κλεισούρα),της ελευθερίας ,της ζωής, της κανονικότητος και της οικονομικής κρίσης που μπαίνει και πάλι στον γύψο!
Δυστυχώς και στην Θεσσαλονίκη είδαμε σε κηδεία παπά που πέθανε από τον Κορωνοϊό να γίνεται μεγάλος συνωστισμός από χιλιάδες πιστούς που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και όπως φαίνεται όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι δεν είναι δυνατόν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα από αντίδραση και ίσως και από άλλες παροτρύνσεις που ποντάρουν και αποβλέπουν σε αναμπουμπούλα για κομματικά οφέλη!
Γιαυτό ακριβώς τον λόγο προτείνω τόσο στην ιεραρχία της Ελλάδας αλλά πρωτίστως στην Κυβέρνηση,  όσοι δεν υπακούουν στους νόμους του κράτους και αμείβονται από το Ελληνικό δημόσιο εάν δεν προσαρμοστούν είτε παπάδες είτε Υγειονομικοί είτε εκπαιδευτικοί και γενικώς όσοι έρχονται σε επαφή με το κοινό να μην πληρώνονται και να απολύονται!
Δεν είναι δυνατόν σ’ αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο της πανδημίας να υπάρχουν πολίτες που προκαλούν χιλιάδες θανάτους με την άρνηση τους να εμβολιαστούν ή να λαμβάνουν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και να γίνονται οι εφιάλτες της Ελλάδας.
Εύχομαι όλοι οι αρνητές γενικώς,  να βάλουν μυαλό και να προσαρμοστούν με την πραγματικότητα!
Καλό ξημέρωμα Ελλάδα αλλάζει κάτι ανώτερο στον ορίζοντα!
Χίος, 10 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.