Ξεναγήσεις: ”Γνωρίζω τον τόπο μου”

 

 

 

Η   Ομάδα   Πολιτισμού   του   Ιδιωτικού   Φορέα   Τουρισμού   Χίου, σε   συνεργασία   με   τους Διπλωματούχους  Ξεναγούς του νησιού, σας παρουσιάζει και  σας καλεί  να συμμετάσχετε στη δράση ”Γνωρίζω τον τόπο μου”.

Η  δράση  αυτή  απευθύνεται σε όλους  τους  επαγγελματίες  που  εμπλέκονται  με  τον  τουρισμό  και περιλαμβάνει σειρά ξεναγήσεων. Σκοπός  της  δράσης  είναι  να  γνωρίσουμε  εμείς  οι  ίδιοι  οι  επιχειρηματίες,  πρώτα  από όλους τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού μας καλύτερα.

Η πρώτη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί   στην Νέα Μονή, την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 και Δευτέρα 24 Μαΐου 2021. Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και άλλες ξεναγήσεις σε άλλα σημεία του νησιού. Λόγω της πανδημίας Covid 19 και τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε  συμπληρώσετε  την  φόρμα  ενδιαφέροντος  συμμετοχής  σας στον σύνδεσμο:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVliY3bjF-9u1L2dU21cj5dScvYt4oboKbnYuQMz6RlvAxbw/viewform

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.