“Οικονομική ανάσα” για τους πολίτες το κοινωνικό μέρισμα δείχνει ο τεράστιος όγκος αιτήσεων

Πολύ μεγάλος ο αριθμός των πολιτών για το κοινωνικό μέρισμα, καθώς το πρώτο 24ωρο που άνοιξε η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, υποβλήθηκαν πάνω από 900.000 αιτήσεις. Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 200 έως 1.200 ευρώ στις 14 Δεκεμβρίου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr – που «έπεσε» πολλές φορές λόγω του μεγάλου φόρτου που δέχθηκε – είναι ξανά ανοιχτή και η είσοδος από τον υπόχρεο γίνεται με τους κωδικούς του taxis.

Έχουν γίνει ήδη 900.000 αιτήσεις είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ Αναστάσιος Τάγαρης ο οποίος ζήτησε και δημόσια συγνώμη για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσίασε η πλατφόρμα.

Έχουν εγκριθεί ήδη 450.000 αιτήσεις, 477 ευρώ το μέσο ποσό ανά αίτηση. Όσοι κάνουν αίτηση έως τα μεσάνυχτα της 12ης προς τη 13η Δεκεμβρίου, θα πάρουν τα χρήματα στις 14 του μήνα

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Τάγαρης σχετικά με τις αιτήσεις που έχουν γίνει. Μόνο το πρώτο πεντάλεπτο λειτουργίας της πλατφόρμας για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν 7.000 αιτήσεις! Μια ακόμα απόδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών που ελπίζουν να είναι δικαιούχοι για να πάρουν μια οικονομική ανάσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.