Οι αντιπολιτεύσεις δεν τιμούν τον ρόλο τους

Την απογοήτευση του    για όσα διαδραματίστηκαν χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του Κώστα Κυδώνη “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1″, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης.   Ο κ. Ξενάκης υπογράμμισε ότι οι αντιπολιτεύσεις δεν τιμούν τον ρόλο τους καθώς μοναδική τους έννοια είναι να κρίνουν και να ελέγχουν τη δημοτική αρχή. Όπως είπε προκάλεσαν ένα δημοτικό συμβούλιο απλά και μόνο για να κάνουν θόρυβο , να αντιπαρατεθούν και  όχι να προτείνουν λύσεις. ” Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ορκιστεί να προασπίζονται τα συμφέροντα της κοινωνίας. Αντ’ αυτού κρίνουν, κατακρίνουν δίχως να προτείνουν. Πολύ φοβάμαι ότι η κατάσταση στα δημοτικά συμβούλια τώρα που γίνονται δια ζώσης θα ξεφύγει. Φοβάμαι μην έρθουμε στα χέρια”, ανέφερε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.

Παράλληλα τόνισε ότι η δημοτική αρχή δεν απαξίωσε,  ούτε περιφρόνησε το δημοτικό συμβούλιο. Είπε ότι δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον δήμαρχο όπου ενημέρωσε μαζί με τον δ/ντη της τεχνικής υπηρεσίας για το θέμα τον κόσμο ενώ στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε από τον ίδιο, τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου και το “παρών” έδωσε και ο δ/ντης  των τεχνικών υπηρεσιών για να ενημερώσει για το έργο.

” Εγώ πήγα στο ΔΣ για να ακούσω τις απόψεις των αντιπολιτεύσεων και να ενημερώσω για την πορεία του έργου. ΔΕν πήγα ούτε να αντιπαρατεθώ ούτε να μαλώσω. Επί 45 λεπτά αναλώθηκαν στην κριτική.  Μας χλεύαζαν, μας ειρωνεύονταν. Ήρθαν μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν θόρυβο. Τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και ο Βουρνούς ο οποίος παρασύρετε, όπως παρασυρόταν και ως δήμαρχος από ορισμένους, με  απογοήτευσαν. Γίνεται ένας συνεχής πόλεμος εναντίον της δημοτικής αρχής. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος”, κατέληξε ο κ. Ξενάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.