Οι προσεχείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν 24 – 25 & 26/07 στην κεντρική πλατεία του νησιού μας

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για τις προσεχείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 24/07, Κυριακή 25/07 και Δευτέρα 26/07 στην κεντρική πλατεία του νησιού μας.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 21.30 θα παρουσιαστεί έντεχνο και παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα από τους τοπικούς μας καλλιτέχνες Κώστα Μπογιατζή, Πηνελόπη Γκίκα και το συγκρότημα του Παντελή Λύκου.

Την Κυριακή στις 21.00 η Χιακή Ένωση Ελευσίνας θα παρουσιάσει χορούς της Χίου και στην συνέχεια στις 21.30 θα ακολουθήσει συναυλία με τη Γιάννα Φαφαλιού.

Τη Δευτέρα θα λάβει χώρα βιβλιομουσική βραδιά όπου στο πρώτο μέρος θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα την αξία της Φιλαναγνωσίας από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Δημήτριο Φρεζούλη και έπειτα τη σκυτάλη θα λάβει το Ωδείο «Αιγαίας» το οποίο θα παρουσιάσει αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι.

Λόγω της υφιστάμενης υγειονομικής κρίσης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στις ανωτέρω εκδηλώσεις θα πρέπει να είναι καθήμενο και απαραιτήτως να φοράει μάσκα για την προστασία και την υγεία όλων μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.