Οι Χίοι Εν Χορώ στο γηροκομείο Χίου

Τα πάντα γύρω μας να είναι στολισμένα και γιορτινά και το πνεύμα το Χριστουγέννων από νωρίς έχει μπει μέσα στις καρδιές μας , μιας και σε λίγο πια είναι Χριστούγεννα .

Όμως τελικά η αγάπη περισσεύει για όλους ;  Για μας η αγάπη πάντα περισσεύει . Και δεν το δείχνουμε μόνο μέσα το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει το Φεστιβάλ Χορού που διεξάγουμε κάθε Αύγουστο  και βοηθάει ευπαθείς ομάδες ,   αλλά  η αγάπη και η βοήθεια για τον συνάνθρωπο είναι κομμάτι άμεσα συνδεδεμένο με τα μέλη του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Χίοι Εν Χορώ.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στης 5:30 τα μέλη του Συλλόγου μας  Χίοι Εν  Χορώ επισκεφθήκαμε το γηροκομείο Χίου, δίνοντας μια ανάσα γιορτινή στις άγιες μέρες που πλησιάζουν.  Η χορωδία του συλλόγου μας έψαλε όμορφα γιορτινά τραγούδια και κάλαντα,  ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν  παραδοσιακοί χοροί από παιδιά και ενήλικες για την περίσταση αυτή.

Ο  Πρόεδρος του Γηροκομείου Χίου κύριος Δημήτρης Σαρρής μας ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία μας αυτή , αλλά κυρίως για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέραμε όχι μόνο την ηθική αλλά και την υλική μιας και ο Σύλλογος μας ευαισθητοποιήθηκε και μάζεψε 10 κιβώτια  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καλύπτοντας έτσι μέρος των αναγκών του Γηροκομείου Χίου.  Μέσα λοιπόν σε αυτήν την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή  και ατμόσφαιρα που υπήρχε χόρεψαν μαζί μας άνθρωποι που μας έδειξαν ότι ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . !!!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά  τα μέλη του για την άμεση κινητοποίηση τους και προσφορά των τροφίμων . Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και Χαρά , αγάπη και ευτυχία για ένα Ειρηνικό 2019.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.