“Οι Χιώτες ξέρουν ότι η ΝΔ είναι η παράταξη που εξασφαλίζει χαμηλές μεταναστευτικές ροές και ελάχιστους διαμένοντες στα νησια “

 

 

Οι Χιώτες ξέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που μπορεί να εξασφαλίσει χαμηλές μεταναστευτικές ροές και ελάχιστους, προσωρινά, διαμένοντες στα νησιά.

Σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη, ο Νότης Μηταράκης δήλωσε:

Μιλώντας σε ένα νησί που βίωσε ακραίες καταστάσεις στην διαχείριση μεταναστευτικής κρίσης την περίοδο 2015-19, λόγω της ιδεοληψίας της αριστερά, ο κ. Ανδρουλάκης είχε μόνο ευχολόγια να προσφέρει: να αλλάξει η Ευρώπη. Κουβέντα για την φύλαξη των συνόρων, για τις απελάσεις, για τις κλειστές δομές. Για την στρατηγική δηλαδή που εφάρμοσε η Νέα Δημοκρατία και έλυσε το ζήτημα στα νησιά μας.

Ξεχνάει επιλεκτικά ότι ήταν η Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, μέλος της οποίας ήταν ο κ. Ανδρουλάκης, που συστηματικά καταγγέλλει την χώρα μας για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων μας.

Η Ελλάδα, είναι πλέον στην πρώτη γραμμή της διαπραγμάτευσης και για την ενίσχυση της προστασίας των εξωτερικών συνόρων και της ριζικής αλλαγής του Κανονισμού του Δουβλίνου, διαμορφώνοντας συγκεκριμένες ισχυρές συμμαχίες. Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και μείωσε ουσιαστικά τις ροές και αποσυμφώρησε τα νησιά μας. Δημιουργώντας δομές υποδοχής, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας προς όφελος και των ωφελούμενων και του προσωπικού μας και των τοπικών κοινωνιών. Οι Χιώτες ξέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που μπορεί να εξασφαλίσει χαμηλές μεταναστευτικές ροές και ελάχιστους, προσωρινά, διαμένοντες στα νησιά.

Προς τιμήν του πάντως, δεν μίλησε εναντίον των δομών στα νησιά, επέλεξε να μην είναι ακραία λαϊκιστής, όπως οι υποψήφιοι βουλευτές του, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ότι οι νέες δομές, με την βραχυχρόνια παραμονή αιτούντων άσυλο δεν επηρεάζουν αρνητικά τις τοπικές κοινωνίες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.