Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Π.Σ.Α.μεΑ. στο Μάναγρο της Βολισσού

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση και η υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος του Π.Σ.Α.μεΑ., που φέτος λειτούργησε χάρη στη γενναιοδωρία του Ιδρύματος «John S. Fafalios Foundation» και την υποστήριξη της τοπικής αγοράς, η οποία όπως κάθε χρόνο στάθηκε δίπλα μας ακόμη μια φορά.

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά με αναπηρία να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους, με μπάνιο, βόλτες, παιχνίδια και διάφορες  δραστηριότητες! Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. φρόντισε με την υποστήριξη των συνοδών ώστε οι μέρες αυτές να είναι πραγματικά υπέροχες για τα παιδιά, και να κυλήσουν με ασφάλεια και πραγματική αγάπη. Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές και δωρητές.

 

Επίσης η πραγματοποίηση της κατασκήνωσης απαιτεί τη στήριξη και κρατικών υπηρεσιών και ιδιωτικών φορέων, που πρόθυμα και με χαρά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε :

  • Το σώμα Ελλήνων Προσκόπων για τη βοήθεια στο στήσιμο και το μάζεμα των σκηνών, καθώς και για την φιλοξενία του προγράμματός μας στο Κ.Κ. στον «Μάναγρο»
  • Το Σύλλογο Βολισσού για την συμπαράσταση και την υποστήριξη της δράσης.
  • Το Δήμο Χίου, ο οποίος με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας στήριξε και φέτος το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, διαθέτοντας προσωπικό και μέσο για τη φόρτωση και μεταφορά όλου του εξοπλισμού προς την κατασκήνωση, αλλά και τη μεταφορά των παιδιών με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Ο ΠΣΑμεΑ αισθάνεται την ανάγκη να αναφέρει και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα στελέχη του, αλλά και τους εθελοντές του προγράμματος, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος όλης της δράσης, αφιλοκερδώς, διαθέτοντας προσωπικό χρόνο και πολύ  εργασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, των παιδιών -ατόμων με αναπηρία!!

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνοδούς και το βοηθητικό προσωπικό, που ακούραστα για 10 μέρες στάθηκαν με προσήλωση και αγάπη δίπλα στα παιδιά, εξασφαλίζοντάς τους όμορφες και χαρούμενες διακοπές!!

 

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΠΣΑμεΑ


 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.