Ολοκληρώθηκε στις  31/08/2021 με επιτυχία το θερινό Camp που διοργάνωσε ο Δήμος Χίου μέσω του Νομικού Προσώπου

 

Ολοκληρώθηκε στις  31/08/2021 με επιτυχία το θερινό Camp που διοργάνωσε ο Δήμος Χίου μέσω του Νομικού Προσώπου με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών του νησιού μας. Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του φετινού Camp που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, παρουσία του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και του Προέδρου του Νομικού Προσώπου, κ. Ιωάννη Μανάρα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις τους με παιχνίδι, τραγούδι, αθλοπαιδιές και χορό.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά 380 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών  συμμετείχαν  σε ένα πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων (ρομποτική, σκάκι, παραδοσιακούς χορούς και μαθήματα ιστιοπλοΐας) με πολλές εκπλήξεις, γέλιο και παιχνίδι, συνδυάζοντας τη μάθηση με την  ποιοτική  ψυχαγωγία για τους δύο καλοκαιρινούς μήνες, του Ιουλίου και Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος Χίου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μανάρα, τους εργαζομένους που συμμετείχαν καθώς και όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο θερινό πρόγραμμα του Δήμου. Επιπλέον, ο Δήμαρχος τόνισε τη μεγάλη αξία της δημιουργικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με κάθε μέσο το θερινό Camp του Νομικού Προσώπου, ανανεώνοντας το ραντεβού με τα παιδιά για την επόμενη χρονιά. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κ. Ιωάννης Μανάρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Χίου και τον Δήμαρχο, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για τη στήριξη όλης της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Camp για την άριστη συνεργασία καθώς και τη Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση του χώρου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.