Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην Ουκρανία! Διαπίστωση της εγκληματικότητας και της καταστροφής!

Ξεσκαρκάρισμα φίλων!
Μετά την αυτοψία από την πρόεδρο Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στους τόπους της σφαγής της εγκληματικότητας και της γενοκτονίας του Ουκρανικού άμαχου λαού από τον αιμοσταγή Σχιζοφρενή εγκληματία πολέμου και Δικτάτορα εισβολέα ΠΟΥΤΙΝ και την Καταχνιά και την καταστροφή πόλεων και χωριών αποδεικνύεται πλέον με την πιο σαφή εικόνα όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και με τα ίδια τα μάτια της Ούρσουλα ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία της πραγματικότητας!
Επειδή τις τελευταίες μέρες μετά την διαδικτυακή ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναμπουμπούλα από την αριστερίλα και τα ακροδεξιόστροφα κόμματα με την υποστήριξη με τον καθ οιονδήποτε τρόπο συμπεριφοράς στον χασάπη εγκληματία πολέμου και την καταστροφή της Ουκρανίας έχω να πω και να δείξω στους διαδικτυακούς φίλους μου του Facebook την έξοδο και την απομάκρυνση τους από την εκλεκτή φιλική παρέα της ιστοσελίδας μου και να τους διαγράψω πλέον από φίλους μου εφ’ όσον συνεχίζουν την υποστήριξη στον χασάπη εγκληματία πολέμου.
Ο συναισθηματικός μου κόσμος δεν μού επιτρέπει πλέον να συμπορεύομαι και να συναναστρέφομαι με δήθεν φίλους που τρέφουν φιλικά αισθήματα στην εγκληματικότητα.
Επειδή στην διαχρονική πορεία της ζωής μου ποτέ μου δεν ανέχθηκα ούτε ανέχομαι την αδικία στους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στην προκειμένη περίπτωση του εγκληματία Δικτάτορα εισβολέα ΠΟΥΤΙΝ.. δεν είναι δυνατόν να δέχομαι φίλους με ιδεολογία που υποστηρίζει τέτοια καθάρματα στυγνούς δολοφόνους!
Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους πρέπει οπωσδήποτε όσοι συμπορεύονται με τον ΠΟΥΤΙΝ να εξαφανιστούν από την ιστοσελίδα μου γιατί μόλις εξακριβώσω ότι είναι φιλικά προσκείμενοι στον εγκληματία πολέμου θα τους διαγράψω άμεσα!
Δεν ανέχομαι την αδικία και την εγκληματικότητα!
Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και εύχομαι Ειρήνη και Αισιοδοξία!
Χίος, 9 Απριλίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.