Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης προτείνει να επανεξεταστεί η θέση “Μπαμπακιές” για την δημιουργία νέας δομής

 

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

«Κύριε Υπουργέ,

 Με δεδομένη την αναταραχή που έχει προκύψει αναφορικά με την κατασκευή της Δομής στο Θόλος, σας απευθύνω έκκληση δια της παρούσης επιστολής, επαναφέροντας την πρότασή μου για την περιοχή Μπαμπακιές, την οποία παρακαλώ να επανεξετάσετε άμεσα, επανεξετάζοντας συγχρόνως τη δυνατότητα προσέγγισης όλων των διατυπωμένων θέσεων και απόψεων.

Ευελπιστώντας στη θετική σας απάντηση, παρακαλώ δε, τον Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου να συντονίσει την όλη διαδικασία, ούτως ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες και διχασμό της τοπικής μας κοινωνίας.

Στην αντίθετη περίπτωση και με την άποψη του πουθενά και του τίποτα, ελλοχεύει ο κίνδυνος πέραν των προαναφερόμενων να συνεχίσει η λειτουργία της ΒΙΑΛ στην πολύπαθη περιοχή των Καμποχώρων και ειδικότερα του Χαλκειούς.

Κύριε Υπουργέ,

Είναι η ώρα, έστω και αυτήν τη στιγμή, ο καθένας εξ ημών να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Και επειδή γράφουμε ιστορία, είναι σίγουρο ότι όλα αυτά καταγράφονται και αποτυπώνονται ανεξίτηλα.

Προσωπικά, τέλος, κρίνω ότι αυτή μου η πρότασή αποτελεί στάση ευθύνης, σύνεσης και λογικής, κάτι το οποίο περιμένουν από όλους μας οι πολίτες της Χίου.».

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.