Ο Ιατρικός Σύλλογος συμμετέχει στη σημερινή κινητοποίηση

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου καλεί τα μέλη του να μετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχουν κηρύξει για την  Τετάρτη 8/3 η ΑΔΕΔΥ, τα εργατικά κέντρα της χώρας πολλές επαγγελματικές ενώσεις και επιστημονικοί φορείς.

Συμμετέχουμε βουβά στο πένθος για την «εθνική τραγωδία»  των Τεμπών και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας σε κάθε οικογένεια που έχασε αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή.

Ταυτόχρονα διεκδικούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, από την πολιτεία, λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις που θα διασφαλίσουν σύγχρονες και ασφαλείς συγκοινωνίες και μεταφορές. Οι νησιώτες έχουν ένα παραπάνω λόγο να θεωρούν τις συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και απαιτούν την εφαρμογή κάθε σύγχρονου συστήματος ασφαλείας που θα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο και το λάθος του ανθρώπινου παράγοντα.

Θέλουμε αντικειμενική και σε βάθος διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος και ποτέ ξανά λάθη και παραλείψεις που να οδηγούν σε εθνικές τραγωδίες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.