Ο Λαός στην Εξουσία! Ο Λαός δεν ξεχνά …τι σημαίνει Δεξιά! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!

Έχω βάλει για τίτλο στο σημερινό μου κείμενο τα συνθήματα από την μεταπολίτευση και μετά πού ήταν σε ημερήσια διάταξη από όλες τις ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κομματικές παρατάξεις!
Λόγω της ηλικίας μου (74) Έχω ζήσει και βιώσει από την δεκαετία του 1950 όλες τις κυβερνήσεις, με όλες τις πολιτικές εξελίξεις, ανωμαλίες και την αναμπουμπούλα που κατά καιρούς προκαλούσαν οι κομματικές αντιπαραθέσεις και οι ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις!
ΘΥΜΑΜΑΙ με ποια συνθήματα ανήλθαν στην εξουσία το 1981 τα πράσινα άλογα με τα πράσινα καφενεία, την πράσινη κάρτα και τις πράσινες κλαδικές πού θέρισαν και ισοπέδωσαν τα πάντα και ειδικότερα την δημοσιουπαλληλική ιεραρχία.
Ήσουν γραμμένος στην κλαδική; από κλητήρας γινόσουν Διευθυντής ή έμπαινες σε όποια δημοσιουπαλληλική θέση επιθυμούσες, με αποτέλεσμα να γεμίσουν όλα τα γραφεία από χιλιάδες υπαλλήλους με καρέκλα χωρίς γραφείο και αντικείμενο εργασίας!
Από την δεκαετία του 1980 με τα πράσινα άλογα άλλαξε μορφή η δημοσιουπαλληλική κουλτούρα και συμπεριφορά των υπαλλήλων του Ελληνικού Δημοσίου πού έχει κατακλυστεί από όλες τις ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις πού κάνουν κουμάντο στις εκάστοτε Κυβερνήσεις με το έτσι θέλω, κατεβάζοντας τα ρολά στις δημόσιες υπηρεσίες και κατακλύζοντας τους δρόμους και τις πλατείες με πορείες και συλλαλητήρια.
Και γιατί παρακαλώ; γιατί όπως λέει μια παλιά παροιμία ” Δώσε θάρρος στον χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι”!
Βέβαια η πολιτική ζωή του τόπου μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με τις καθημερινές αντιπαραθέσεις (Ανδρέα και Μητσοτάκη) που δεν ακούγαμε τίποτα άλλο από την λέξη αποστάτης και αποστασία πού στην πραγματικότητα τα ίδια στελέχη της Ένωσης Κέντρου το 1965 σχημάτισαν τρείς διαφορετικές Κυβερνήσεις γιατί θέλησε τότε ο γέρος Γεώργιος Παπανδρέου με ποσοστό 54% να παραιτηθεί για να γίνει Βασιλέας ή ο Σουλτάνος της Ελλάδας μας. Είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα κοπανιστό με το λαϊκό έρεισμα του 54% με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να έχουμε την Δικτατορία των Συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967!
Αυτά για την μαύρη ιστορία της πολιτικής!
Έκτοτε από το 1981 και εντεύθεν το δημόσιο έχει μετατραπεί σε μπουρδέλο εν ονόματι της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και με τα συνθήματα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!
Αργότερα και προσκύνησαν και Ε.Ε και ΝΑΤΟ και φυσικά είδαμε την μεγάλη “Αποστασία ” να φεύγουν κατά δεκάδες οι βουλευτές από το πρώην ΠΑΣΟΚ και να προσαρτώνται για οφίτσια στον ΣΎΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ…αυτό για να μην ξεχνάμε την πολιτική ιστορία της Ελλάδας μας πιά ακριβώς είναι η ” Αποστασία”!
Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια το ήθος το ύφος και την συμπεριφορά των υπαλλήλων του δημόσιου αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις πού κάνουν κουμάντο όπως η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ όποτε τους καπνίσει και παρακινούμενοι και από τους ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας αρχηγούς των κομμάτων να παραλύουν τις πόλεις της Ελλάδας με τις καθημερινές αντιπαραθέσεις πορείες διαμαρτυρίας και καταλήψεις με απεργία για ψύλλου πήδημα και να καθιερώνουν με τον τρόπο αυτό τριήμερα και τετραήμερα αργία για ξάπλα και ξεκούραση από την βαρεμάρα της πολυθρονάρας τους και να πηγαίνει ο καθένας οπότε θέλει ή και καθόλου στην δουλειά του και να παραμένουν τα γραφεία άδεια και να ταλαιπωρούνται όλοι οι πολίτες της χώρας.
Το είδαμε αυτό χθες 18 Ιουνίου 2021 ημέρα Παρασκευή όταν ξαφνικά μπουκάρισε στον ΕΦΚΑ ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζιδάκις και από τους 35 υπαλλήλους ήταν στην θέση τους παρόντες μόνο 21 …οι 14 είχαν πάρει άδεια από την Σημαία…γιαυτό λέω πολλές φορές το δημόσιο μπουρδέλο χωρίς Τσατσά!
Γιαυτό οι ταλαίπωροι συνταξιούχοι τόσα χρόνια περιμένουν να βγει η σύνταξη τους και όλοι αυτοί οι χαραμοφάιδες του Ελληνικού Δημοσίου δεν σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο ακόμα και για θέματα υγείας των πολιτών.
Ένα μεγάλο μπράβο στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη πού ξέρει πλέον πώς και με ποιόν τρόπο θα βάλει τάξη στον ΕΦΚΑ όπως έκανε εξυγίανση και στην χρεοκοποιμένη ΔΕΗ.
Και φθάσαμε τώρα στις τραγελαφικές καταστάσεις με τους εθνοπατέρες μέσα και έξω από τον ναό της Δημοκρατίας και ειδικότερα από τόν πρώην υπουργό υγείας και Χειρουργό που αμβολίαστος μπαίνει μέσα στο χειρουργείο και εξαγγέλλει ότι δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί με απώτερο σκοπό να προσελκύσει στο ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμμα του, τους αρνητές του εμβολιασμού, της μάσκας και των self tests.
Βλέπουμε επίσης την άλλοτε από τα παλιά ακροδεξιόστροφη και σήμερα βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα από τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ να μας φλομώνει με βλακείες….ότι στην άλλοτε Σοβιετική Ένωση οι εργάτες των ορυχείων όταν έβγαιναν από τις στοές έκαναν spa και υδρομασάζ και έτρωγαν μαύρο χαβιάρι!
Άχ τι μας έκανες Ψαριανέ Ιωάννη Βαρβάκη με την ανακάλυψη του χαβιαριού την εποχή του μεγάλου Τσάρου της Ρωσίας και του Ελληνισμού της Ρωσίας και του Ευξείνου Πόντου!
Τώρα τι να πούμε για το χαμογελαστό αγόρι του πολυτεχνείου και της πολυκατοικίας, του θυρωρού και του μπαταχτσή …άστα κάτω πού τα πας… έχει γίνει ρεντίκολο διεθνώς με την γλωσσομάθεια και τις μπούρδες του.
Αυτά όλα βλέπουν και οι παθιασμένοι και φανατισμένοι οπαδοί τους με παρωπίδες και με τα μυαλά στα κάγκελα και λένε βλακείες και ασυναρτησίες ακόμα και να προσβάλλουν την ενδυμασία μεγάλων σε ηλικία μορφωμένων και καταξιωμένων γυναικών έστω και κρατώντας και δεκανίκι λόγω προβλήματος υγείας έξω από το αρχαίο Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας πού πήγαιναν για την επίδειξη της Dior!
Δυστυχώς σήμερα σε αυτή την κοινωνία ζούμε γιαυτό ακριβώς τον λόγο βλέπουμε καθημερινά και την εγκληματικότητα στο κρεσέντο με συζυγοκτόνους, με παιδοκτόνους και πατροκτόνους και κάθε λογής βιαιότητες της ανθρώπινης φύσης και ζωής!
Φθάσαμε ξανά στην εποχή Σόδομα και Γόμορρα!
Ευτυχώς την σημερινή συγκυρία πριν από δύο χρόνια βρεθήκαμε με την σημερινή Κυβέρνηση με Άξιους Υπουργούς σε όλα τα Υπουργεία και με ηγεσία τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που κρατά γερά σταθερά με το μυαλό, την γλωσσομάθεια του και τα στιβαρά χέρια του τις τύχες μας για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας μας με Αισιοδοξία και την Γαλάζια Ελευθερία!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης, ξημερώνει πλέον άσπρη μέρα για όλους μας, κάτι που φάνηκε και χθες με την παρουσία στην Ελλάδα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και την υπογραφή της πρώτης σύμβασης της Ελλάδας με την Ευρώπη!
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.