Ο Παντελής Βρουλής για την επίθεση των Αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

Με αφορμή την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκε από τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, σχετικά με το προσφυγικό  – μεταναστευτικό, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Κώστας  Μουτζούρης δεν είπε τίποτα καινούριο πέρα αυτών που έλεγε και προεκλογικά στο πρόγραμμα μας. Θέλω να προσθέσω ότι τα ΜΜΕ της Αθήνας θα συμφωνούσαν μαζί του εάν και εφόσον ζούσαν αυτά που βιώνουν οι Αιγαιοπελαγίτες.

Η προηγούμενη κυβέρνηση  με τους λάθος χειρισμούς της δημιούργησε αυτήν την κατάσταση. Ζητάμε από την νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, να σταθεί αρωγός στα σημεία που έθεσαν οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης στην συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 4/9/19 στην Μυτιλήνη.

Εδώ  να προστεθεί, ότι μετά την σύσκεψη των Δημάρχων με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζουρη, η ΕΝ.Π.Ε. και η Κ.Ε.Δ.Ε. θα πρέπει να αποφασίσουν πραγματικά  να βοηθήσουν (συναδελφικά τους Δημάρχους των νησιών μας  και να αναλάβουν να δεχθούν μικρό αριθμό μεταναστών στις περιοχές τους.

Με εκτίμηση 
Βρουλής Παντελής 

Αναπληρωτής   Περιφερειάρχης
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Πρόνοιας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.