Παντελής Μπουγδάνος: Καλή, Γόνιμη και Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους

Το δικό του μήνυμα γεμάτο ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς έστειλε ο νέος Αντιπεριφερείαρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.  Σε αυτό αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2019-20 σας παρακαλώ να μεταφέρετε σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Εύχομαι τα παιδιά μας να δουν τον κόπο τους σε όλη τη σχολική χρονιά να ανταμείβεται με την κατάκτηση του αγαθού της Γνώσης,.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, διαχρονικά γνωρίζουμε και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξία της Παιδείας. Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι επένδυση στο μέλλον και στην προοπτική των νησιών μας. Γνωρίζουμε ακόμα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μονάχα μετάδοση γνώσης, αλλά πρωτίστως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αρχών και αξιών στις νεότερες γενιές.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και  προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της,  να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει. 

Και αυτή τη σχολική χρονιά θα εργαστούμε με σταθερότητα και συνέπεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να συνεχίσει να έχει η εκπαίδευση στον τόπο μας τη θέση που της αξίζει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.