Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κος Παναγιώτης Αρκουμανέας επισκέφθηκαν το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου (Βίντεο-Φωτο)

Με την Διοικήτρια κ. Ελένη Κανταράκη και το Δ.Σ. του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κος Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά την επιτόπια επίσκεψη που είχαν στο Νοσοκομείο .Εκεί επισκέφτηκαν διάφορους χώρους του Νοσοκομείου καθώς και τους χώρους εμβολιασμού για τον COVID 19.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης “Επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Χίου μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ τον κ. Αρκουμανέα. Είναι πολύ σημαντικό ότι η «Γαλάζια Ελευθερία» εξελίσσεται ομαλά. Οι Χιώτες έρχονται να εμβολιαστούν κι αυτό το τείχος ανοσίας είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά μετά από τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με την πανδημία. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοικήτρια, είναι ότι το νοσοκομείο Χίου ανταποκρίθηκε στην πίεση που όλη η χώρα είχε τους προηγούμενους 12 μήνες λόγω της πανδημίας, πολλαπλασίασε τα διαθέσιμα κρεβάτια για τον Covid από 2 σε 29  και γενικότερα, κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Συγχαρητήρια και σε εσάς και στους γιατρούς και σε όλο το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου”. 

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέαςανέφερε: “Συγχαρητήρια για το έργο που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το πολύ σημαντικό, όπως είπε και ο κ. Υπουργός, είναι να συνεχίσουν οι εμβολιασμοί. Πρέπει να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας τους επόμενους μήνες  για όλους μας, γιατί ναι μεν βλέπουμε ότι υπάρχει μία μείωση στην πανδημία αλλά δεν έχει τελειώσει. Θέλει ακόμα προσοχή. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά προσέχουμε. Εμβολιαζόμαστε και ξεκινάμε τους εμβολιασμούς στα νησιά, στους πρόσφυγες και θα πάμε και στις δομές σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει κάνει το Υπουργείο Υγείας  για την Ελευθερία”. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την ΒΙΑΛ και τους χώρους που γίνονται εκεί οι εμβολιασμοί, καθώς και τα γραφεία της Νέας Υπηρεσίας Ασύλου όπου ενημερώθηκαν για τα τα τρέχοντα ζητήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.