Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας σε Αμαξίδιο, Νότια Κορέα – Στην 14η θέση η Κέλλυ Λουφάκη

Παρά την ταλαιπωρία από το πολύωρο ταξίδι- στην Μπουσάν της Νοτίου Κορέας- για τους Έλληνες ξιφομάχους, καθώς έφθασαν μόλις λίγες ώρες, πριν την έναρξη των αγώνων, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας σε Αμαξίδιο, κατάφεραν και είχαν τέσσερεις παρουσίες σε 16άδα. Η είσοδό τους αυτή τους χάρισε πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά τους, για πρόκριση στο Παρίσι. Η αρχή έγινε με τις 10ες θέσεις των Βασίλη Ντούνη (Σπάθη Α) και Πάνου Τριανταφύλλου (Σπάθη Β).

Στη συνέχεια ακολούθησε η 11η θέση της Γεωργίας Καλτσή και η 14η της Κέλλυς Λουφάκη, στη Σπάθη Β, των γυναικών.
Στα παιχνίδια για την 8άδα, η Γεωργία Καλτσή ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Νάντια Ντόλοϊ, με 15-10 και η Κέλλυ Λουφάκη από τη Νο 3, Σασίν Τζάνα από την Ταϊλάνδη με 15-7.

Τέλος, η παρουσία των Ελλήνων και Ελληνίδων ξιφομάχων στην 16άδα, ολοκληρώθηκε με τη 16η θέση της Γεωργίας Καλτσή, στο ξίφος μονομαχίας Β.

Η Κέλλυ Λουφάκη, στη Σπάθη έδειξε ότι ξεπέρασε την έξτρα ταλαιπωρία της, στο να φθάσει στην Μπουσάν. Αναγκάστηκε λόγω κακοκαιρίας να επιστρέψει στη Σεούλ, ενώ η πτήση είχε φθάσει στην πόλη των αγώνων, αλλά δεν μπόρεσε να προσγειωθεί. Γύρισε στη Σεούλ και επέστρεψε στην Μπουσάν, όταν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες. Κατάφερε και μπήκε στη 16άδα στη Σπάθη Β ενώ στο ξίφος μονομαχίας Β, κατέλαβε την 25η θέση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.