Παρέλαβε ο Δήμος Οινουσσών γεννήτρια για την ηλεκτρολογική διασφάλιση λειτουργίας των αφαλατώσεων

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ θέλησε να ενημερώσει για την νέα εγκατάσταση του Δήμου που αφορά τη ρύθμιση της αυξομείωσης του ρεύματος που πολλές φορές προκαλεί απότομες διακοπές με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης: Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης στον Αγ. Γιάννη, ο Δήμος Οινουσσών προμηθεύτηκε και εγκατέστησε μ’ επιτυχία ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (Η/Ζ) ισχύος 275 KVA σειράς AKG-275. Η σημαντική αυτή επένδυση έγινε με χρηματοδότηση ποσού 35.000,00 ευρώ από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και ήταν απαραίτητη για την ασφαλή και αδιάπτωτη
λειτουργία των Μονάδων κυρίως όταν γίνονται απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος. Η γεννήτρια λειτουργεί αυτόματα και χειροκίνητα και έχει σύστημα διέγερσης Brushless, είναι δηλ. αυτοδιεγειρόμενη κι αυτορυθμιζόμενη με ηλεκτρονικό ρυθμιστή τάσης (AVR). Εν συνεχεία, ο κ. Δανιήλ σημείωσε ότι: “Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Γεν. Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη και στους υπηρεσιακούς παράγοντες για την υλοποίηση αυτής της αναγκαιότητας για την ύδρευση του νησιού μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.