Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.με Α. Βορείου Αιγαίου|| Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν αυτό το πολύτιμο αγαθό, που δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται!!

 

Στο πλαίσιο των δράσεων για τις 3 Δεκέμβρη Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.με Α. Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με τα Τμήματα Αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων της Λέσβου, Χίου και Σάμου και την συμμετοχή συνδικαλιστικών και κοινωνικών Φορέων των νησιών.

Στην Χίο κορυφαία ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας ήταν η 8η Δεκέμβρη κατά την οποία ικανοποιητικός αριθμός συμπολιτών μας προσέφεραν αίμα, το οποίο όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, εμπλούτισε μεν την Τράπεζα αίματος της Π.Ο.Α.με.Α.Β.Α ,όμως διατίθεται για καθέναν που θα βρεθεί σε ανάγκη και θα το χρειαστεί!!

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν αυτό το πολύτιμο αγαθό, που δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται!! καθώς και τους Φορείς που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε τα τμήματα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την συνεργασία τους!

Ευχαριστούμε το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου για την φιλοξενία της δράσης!

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.με.Α.Β.Α

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.