Πιτυός: Διπλή εξόρμηση καθαρισμού του χωριού από φορείς & κατοίκους

Ο βαρύς χειμώνας και οι ισχυρές χιονοπτώσεις άφησαν τα σημάδια τους στο χωριό…
Για το λόγο αυτό οι φορείς του σας προσκαλούν σε έναν εθελοντικό καθαρισμό με σκοπό να το χαίρονται όλοι αστραφτερό και πεντακάθαρο:
• οι μόνιμοι κάτοικοι του
• οι φανατικοί κάτοικοι του Σαββατοκύριακου
• οι επισκέπτες του.
Η επιχείρηση «Πιτυός καθαρός Προορισμός» ξεκινά το Σάββατο 22 Μαϊου στις 09.30 με καθαρισμό του δρόμου μεταξύ των δυο εισόδων του χωριού, του ευρύτερου χώρου της πλατείας και του δρόμου από την πλατεία μέχρι τον πύργο, που επίκειται να καταστεί επισκέψιμος σύντομα μετά από χρόνια.
Ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 09.30 με καθαρισμό του δρόμου από την Παναγιά Φανερωμένη ως το γεφύρι του ποταμού, τα εσωτερικά στενά του οικισμού και τη γειτονιά κάτω από τον πύργο.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πιτυούς και οι διοικήσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου και της ΚοινΣΕπ «Πιτυός Προορισμός» προσκαλούν κατοίκους και φίλους του Πιτυούς να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους στη δράση καθαρισμού του χωριού. Στη δράση που μας κάνει υπερήφανους και δίνει αξία στον τόπο μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.