Προσφορά Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στο σύλλογο μεσιτών Λέσβου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με τον Ειδικό Σύμβουλο του Στρατή Ζαφείρη, την Παρασκευή 16.02.2024 ήταν εκ των βασικών ομιλητών στην  ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», που διοργάνωσε το  Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  και το Εurope Direct Βορείου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου. Ο Περιφερειάρχης μίλησε για την αναπτυξιακή στρατηγική της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τις προσδοκίες από την ΕΕ.

Την ίδια μέρα είχε συνάντηση εργασίας με τον Σύλλογο Μεσιτών Λέσβου κατόπιν προσκλήσεως τους, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Το Σάββατο 17.02.2024 ο Περιφερειάρχης παρέστη στην εκδήλωση με θέμα «Οι προκλήσεις της σύγχρονης δημοσιογραφίας» την οποία διοργάνωσε η  ΚΟΙΝΣΕΠ «Ενημέρωση», (stonisi.gr, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΗΣΙ 99 fm και sportlesvos.gr) με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την έναρξη της δραστηριότητάς του.

Την Κυριακή ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Αγιάσο όπου και παρέδωσε επισήμως το κοντέινερ  που παραχώρησε η Περιφέρεια στον Όλυμπο Αγιάσου για τις ανάγκες του συλλόγου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.