Πτήση τρόμου από Σαντορίνη για Βελιγράδι – Έκανε αναγκαστική προσγείωση!

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησαν 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, που απογειώθηκε από την Σαντορίνη στη μια το μεσημέρι της Πέμπτης με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Nicola Tesla του Βελιγραδίου. Ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ήταν πως το αεροπλάνο παρουσίασε διαρροή καυσίμου.

Όπως φαίνεται στον ιστότοπο Flight-radar, το πρόβλημα στο αεροπλάνο εμφανίστηκε ενώ πετούσε πάνω από την Τούζλα, οπότε αμέσως έκανε μια στροφή και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο, το Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, το «Nicola Tesla» του Βελιγραδίου.

Πηγή: cyclades24.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.