Π.Σ.Α.με.Α.: Στήριξη & Συμμετοχή στις Κινητοποιήσεις κατά της Χ.Α.

 

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ.Β.Αιγαίου καλεί τους Φορείς –Μέλη της να δώσουν το παρόν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται μπροστά στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Φέτος η ημερομηνία της δολοφονίας του Π. Φύσσα συμπίπτει με το τελικό στάδιο της δίκης της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το 2015. Με τεράστια ευθύνη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, η δίκη τράβηξε πάνω από 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι ναζί εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζουν να σπέρνουν ναζιστικό δηλητήριο. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές, σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε αγωνιστές εργαζόμενους δεν ξεχνιούνται!

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, που ονειρεύονται στειρώσεις σε ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες, που χαρακτήρισαν τα ΑμεΑ ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα, οι φασίστες νοσταλγοί της ευγονικής του Χίτλερ, που σκότωνε ηλικιωμένους και ανάπηρους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης επειδή ήταν «κόστος για την κοινωνία», αυτοί που μπούκαραν σε νοσοκομεία για να δοθεί «αίμα μόνο σε Έλληνες», πρέπει να βρεθούν εκεί που τους αξίζει, στη φυλακή!

Η δίκη μπορεί να φθάνει στο τέλος της, όμως μπλόκο μπορεί να μπει παντού μόνο με την πάλη μας ώστε να απομονωθούν. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα του συστήματος, που παράγει την αντιαναπηρική-αντιλαϊκή πολιτική από την οποία υποφέρουμε! Την πολιτική της ΕΕ και των Κομμάτων που την υπηρετούν. Προσφέρει στο σύστημα τις καλύτερες υπηρεσίες, είναι το μακρύ του χέρι για να χτυπά όσους αγωνίζονται. Η πρόταση της εισαγγελέα στη δίκη αποσιώπησε, αλλά και διαστρέβλωσε το τεράστιο αποδεικτικό υλικό που παρουσιάστηκε στην πολύχρονη αυτή ακροαματική διαδικασία.

Καλούμε σε συμμετοχή στη Χίο στις 6/10 στις 19:00 στην Πλατεία Βουνακίου στη συγκέντρωση των υπόλοιπων φορέων και στα άλλα νησιά στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.