ΣΕΣΝΟΧ: Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη 2020 η Δίκη Κουτσοδόντη

Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη 2020 εκδικάζεται , σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του Μ.Μ. που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο για επίθεση κατά του νοσηλευτή συναδέλφου Γιάννη Κουτσοδόντη, που σημειώθηκε στα γεγονότα του προσφυγικού καταυλισμού της Σούδας της 6ης Ιουνίου 2016.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για ρατσιστική βία σε πρόσφυγες, επιτέθηκε και χτύπησε αναίτια τον  Γιάννη Κουτσοδόντη,  όταν ο τελευταίος μετά από εντολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου  είχε πάει στον καταυλισμό  των προσφύγων στην Σούδα του Κάστρου της Χίου ως υπεύθυνος  για τον συντονισμό της μεταφοράς τυχόν τραυματιών.

Η δίκη πρέπει να στείλει το σωστό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Η βία του φασισμού και του ρατσισμού πρέπει να καταδικαστεί από ΟΛΟΥΣ!!!!!

Ως Σωματείο θα είμαστε εκεί και θα υπερασπιστούμε τον εργαζόμενο μέλος του σωματείου μας. Καλούμε όλα τα σωματεία του νησιού αλλά και τους δημοκρατικούς πολίτες της Χίου να σταθούν αλληλέγγυα δίπλα στον συνάδελφο, και να  ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους μαζί μας, ενάντια στον φασισμό και στην  ρατσιστική βία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.