«Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 25 χρόνια μετά»

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί  στις εγκαταστάσεις του  την Κυριακή 31 Μαρτίου και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. να παρακολουθήσετε την κωμωδία-παρωδία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 25 χρόνια μετά» των Αλεξ. Ντερμπούλη & Σίλα Σεραφείμ που ανεβάζει η ανανεωμένη, δροσερή, κεφάτη θεατρική του ομάδα «Αυλαία» σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία-παρωδία του θεατρικού αριστουργήματος του Σαίξπηρ με στόχο τις ανθρώπινες αδυναμίες, τα αχειραγώγητα πάθη, τη σκληρότητα της ζωής στις κοινωνικές, προσωπικές και οικονομικές της ανάγκες, τη φθορά του χρόνου και της καθημερινότητας, τις σχέσεις του ζευγαριού που συνεχώς αυτοδιαψεύδεται στο αρχικό Ιδανικό του νεανικού Έρωτα, του Ρομαντισμού και του Απόλυτου. Η ανελέητη σύγκρουσή τους με την πραγματική ζωή, που τελικά, άθικτη στην ψυχή τους μένει μόνο η Αγάπη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Μάρκος Κοσμάς, Γωγώ Μπαχά

Δημήτρης Φώτου, Σταυρούλα Βασιλάκη-Τσαμπαρλή, Κώστας Βούκουνας, Μάρκος Κάβουρας, Αθηνά Βούκουνα, Άννα Σιταρά-Γλύκα, Τζένη Καλλίτση-Βούκουνα, Διονυσία Κρόκου.

Μουσική επιμέλεια: Ελένη Αμπανούδη

Μακέτα σκηνικού και αφίσας: Νίκος Αμπανούδης

Ζωγραφικές κατασκευές : Σταυρούλα Βασιλάκη και όλη η Ομάδα

Κοστούμια: Ευγενική παραχώρηση Φιλοπροόδου Ομίλου Καρδαμύλων

Διορθώσεις κοστουμιών: Μαρία Κρόκου

Μακιγιάζ: Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Χίου (Θ. Αργυρούδη, Ε. Κωνσταντινίδου)

Κομμώσεις: Γωγώ Μπαχά

Φωτισμοί: Παναγιώτης Λούρος

Ήχος: Γιάννης Γλύκας, Γιάννης Στείρος

Φωτογραφίες: Ισίδωρος Λοΐζος

Βίντεο: Γιάννης Μανωλάκης

Κατασκευή σκηνικού: Γεώργιος Μαθιούδης, Δημήτρης Φώτου, Γιάννης Γλύκας

Η σκηνοθέτης κα Ελένη Αμπανούδη  δουλεύοντας εντατικά για ένα εξάμηνο απελευθέρωσε το πηγαίο ταλέντο των ερασιτεχνών ηθοποιών, τους στήριξε, τους καθοδήγησε και το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι θα σας συναρπάσει.

Είσοδος με εθελοντική συνεισφορά. Χρόνος παράστασης 1: 30΄

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.