Σήμερα κινητοποιήσεις από τον ΣΕΣΝΟΧ στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Χίου

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ, την Πέμπτη 2/09/21 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στους συναδέλφους μας, που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Χίου στις 11.30πμ.   

Ο ΣΕΣΝΟΧ  και αυτή τη στιγμή υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων  με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ στον ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΧΙ στην ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων στο Δημόσιο σύστημα Υγείας».

Εδώ και τώρα:

  • Άμεσα μέτρα στήριξης του δημόσιου τομέα της Υγείας με ενίσχυση σε προσωπικό και υποδομές.

 

  • Μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν καθολικού εμβολιασμού, με εξαντλητική ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και σταθερή παρακολούθηση των εμβολιασμένων, στα πλαίσια ενός ενισχυμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

 

  • Μαζικά, δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ με ευθύνη του ΕΟΔΥ για όλους. Ουσιαστική ιχνηλάτηση των κρουσμάτων με ευθύνη του ΕΟΔΥ, με σκοπό το σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης.

 

  • Στεκόμαστε ενωμένοι, μια γροθιά με αλληλεγγύη – δίνουμε απάντηση στους ανορθολογισμούς, αλλά και στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση.

 

Κύριοι της ΝΔ εσείς και η πολιτική της υποστελέχωσης,  της υποχρηματοδότησης και των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζετε θα θέσει σε διαθεσιμότητα το ΕΣΥ!!!

  Εσείς είστε επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, όχι οι υγειονομικοί!!!

 

 

 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γραμματέας

Λαμπαδοχυτός Γιάννης                                                                                Κουβαρά Ολυμπία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.