Σε ποιά χώρα ζείτε κύριοι; Και μιλάτε για την “κακότητα των «χριστιανών» υπερπατριωτών;

————-‐———————————————————————-
Χθες το απόγευμα 12 Ιουνίου στην πλατεία Χίου Νικολάου Πλαστήρα ή Βουνακίου έγινε πάλι της “Παλαιστίνης ” θα έλεγα και όχι της Κορέας πού είθισται να λέγεται..για άλλη μια φορά πάλι σφαγιάστηκαν μουσουλμάνοι μεταξύ τους στην θέα της Χιώτικης Κοινωνίας και διάβασα αυτά που γράφεται και απορώ σε ποιό κοινό απευθύνεστε με όσα ίσως πιστεύετε ή όχι γιατί δεν μπορώ να μπω στο δικό σας μυαλό λόγω του “Υπερπατριωτισμού μου” γιατί γράφεται στην δημοσίευση σας τα εξής:
….Αλλά και για την κακοήθεια, για τη ρητορική μίσους και για τους υβριστές Έλληνες του Facebook που συναντάμε στο δρόμο και στο Σουπερμάρκετ μιλώ με τον διεθνολόγο Αλέξανδρο Δεσποτόπουλο στην εκπομπή μου ” Προσωπικά Δεδομένα ” στο BLUE SKY….
Ο ανά το πανελλήνιο γνωστός για τις προσεκτικές ραδιο-τηλεοπτικές παρουσίες του, εξομολογείται πόσο χριστιανικά απαντά σε όσους αυτό-αποκαλούμενους …” Χριστιανούς υπερ-πατριώτες ” εκλαμβάνουν κάθε φωνή σύνεσης ως…πράκτορα του…Σόρος…
Ενώ οι ίδιοι είναι μέσα στη …”σορό “…σωρό της κακότητας που πουλάει πολύ στη χώρα μας…
Και καταλήγει: «Αχ! Χριστέ μου! Γιατί δεν με έκανες έναν…καλό Χριστιανό, όπως ο καλεσμένος μου!».
Τώρα βέβαια ποιοι είναι για το σωρό ή για τα μπάζα ας το κρίνουν οι αναγνώστες Έλληνες!
Αλήθεια αγαπητέ συμπατριώτη από πού κρατά η σκούφια του καλεσμένου σας; γιατί το όνομα του είναι ελληνικό αλλά το χρώμα του προσώπου του ,μου προκαλεί αμφιβολίες για την καταγωγή του.
Βλέπω ότι συχνά πυκνά υπερασπίζεστε μέσα από τις διάφορες εκπομπές και τα κείμενα σας θέσεις που μάλλον θα τις έλεγα διφορούμενες!
Τόσο για τα Εθνικά μας θέματα ,πολιτικό – στρατιωτικά όσο και για τους μετανάστες, εγώ τους λέω λαθρομετανάστες γιατί μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας με το έτσι θέλω και με τσαμπουκά γιατί έτσι τούς έμαθε η προηγούμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις θάλασσες χωρίς σύνορα και το ξέφραγο αμπέλι πού είχαν καταντήσει την Ελλάδα μας!
Και μην μου πείτε πάλι ότι δεν είστε πολιτικά προσκείμενος στο χώρο της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας γιατί φαίνεται ολοκάθαρα από τις θέσεις και τις τοποθετήσεις σας σε όλα τα σχόλια και κριτικές που κάνετε εναντίον της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που δεν βρίσκεται κάτι καλό να πείτε.
Μονίμως βλέπω έναν Ανθελληνικό και Αντιχριστιανικό παροξυσμό σε όσα γράφεται και σ’ολες τις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις με την απειλή πολέμου επί καθημερινής βάσεως.
Αυτό το χαρακτηρίζω απειλή φόβου,τρόμου και πανικού για τους Έλληνες πολίτες….και δεν μπορώ να καταλάβω πού αποβλέπετε….Ίσως για για αναμπουμπούλα εναντίον της Κυβέρνησης επειδή η αντιπολίτευση έχει χάσει τον μπούσουλα από την επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα όσο για τους υπερ χριστιανούς και υπερπατριώτες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και κοιτάξτε όλοι εσείς οι ακροαριστερόστροφοι ψηλά στον ουρανό και ίσως σας φωτίσει ο Αλλάχ των μουσουλμάνων που τόσο πολύ τους υπερασπίζεστε, εν αντιθέσει με τις τοποθετήσεις σας για τους Έλληνες και τους Χριστιανούς!
Δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε εμείς όλοι οι υπερπατριώτες πού από το 2015 ζούμε και βιώνουμε καθημερινά από όλη αυτή την μαύρη μαυρίλα που πλάκωσε και με τις προκλητικές τους ενέργειες μέσα στην κοινωνία μας νοιώθουμε την απειλή ή το φόβο και μάλιστα οι της τρίτης ηλικίας και οι γυναίκες τον τρόμο μήπως τους ληστεύσουν ή τις βιάσουν ακόμη και μέσα στο δρόμο ή την μεταξύ τους αντιπαλότητα με τα μαχαίρια και τα ρόπαλα που αλληλοσφάζονται και σκοτώνονται.
Τώρα πλέον δεν υπάρχουν οι πρόσφυγες που στην αρχή του λαθρομεταναστευτικού μας ήλθαν από την εμπόλεμη Συρία και τους φροντίσαμε με κάθε τρόπο από το υστέρημά μας…..τώρα όλοι αυτοί που μας έρχονται είναι η φάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα πού λέει η παροιμία και είναι όλοι τους από χώρες της μαυρίλας και της παλαιολιθικής εποχής και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφομοιωθούν μέσα στην Ελληνική κοινωνία!
Δεν θα καταντήσει το Ελληνικό Έθνος να γίνει μιγάδες επειδή ίσως το θέλει η παγκοσμιοποίηση για να έχει εργάτες!
Αυτά τα λίγα για την “κακότητα των “Χριστιανών” υπερπατριωτών πού προβάλλετε και γράφετε κύριοι Διεθνολόγοι και Δημοσιογράφοι!
Χαιρετίσματα στον πλάτανο!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης από την ακριτική Χίο με πολύ αγάπη και Αισιοδοξία!
Χίος 13 Ιουνίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.