Σταμάτης Κάρματζης: Όταν η πολιτική απάτη γίνεται επιστήμη στο στόμα ,στο πληκτρολόγιο ,και στην ατελείωτη λασπολογία

 

Για λάσπη κατά το πρόσωπο του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, από πρώην πολιτικούς του νησιού μας, αναφέρεται σε ανάρτηση του στην ιδιωτική του σελίδα του facebook o Σταμάτης Κάρματζης, όσον αφορά χρήματα του Δήμου που σπαταλήθηκαν άσκοπα και χωρίς λόγο. Το ύψος του ποσού ανέρχεται στις 100.000 για  διαθέσει στο Νοσοκομείο για ανάγκες του COVID χωρίς να έχει την υποχρέωση να το πράξει.

Παρακάτω η ανάρτηση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρματζη:

Όταν η πολιτική απάτη γίνεται επιστήμη στο στόμα ,στο πληκτρολόγιο ,και στην ατελείωτη λασπολογία όλων εκείνων που πέρασαν από την πολιτική σκηνή του τόπου μας και των μαθητευόμενων μάγων της Χιώτικης πολιτικής σκηνής ,τοτε μεταξύ των άλλων άθλιων ειδήσεων που διοχετεύονται εεε να μην πουν ότι στέλνονται χρήματα για αγορά υγειονομικού υλικού και εμείς αυτά τα χρήματα τα σπαταλάμε δήθεν σε προσλήψεις και για αυτό θα στείλουν έγγραφα στον πρωθυπουργό ,στον εισαγγελέα ,στον παπά της Ρώμης ,και στους συμπαθείς εκδοροσφαγείς για να μας τιμωρήσουν….

Άθλια ψέματα και βρώμικη κατάπτυστη προπαγάνδα αισχυστου είδους και μορφής.

Τελικά το τριώδιο πριν ανοίξει το πρόλαβαν κάποιοι πάλι χωρίς ιδιαίτερη αμφίεση. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον ο εισαγγελέας πρέπει να τους μαζέψει γιατί έχουν χάσει κάθε έλεγχο.

Και για να σοβαρευτούμε μιας και η πολιτική τσίπα έχει χαθει, ντροπή , ντροπή και ξανά ντροπή αν μπορούν να ντραπούν κάποιοι , όμως σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους. Αλοίμονο σε εκείνους που κάνουν λαικ κάτω απο αυτές τις αθλιότητες έχοντας ξεγελαστεί και παραπληροφορηθεί.

Καμμία σχέση με την πραγματικότητα όλη αυτή η λασπουριά. Για την ιστορία ο Δήμος απο τα χρήματα του έχει διαθέσει 100.000 για το Νοσοκομείο μας για ανάγκες του COVID χωρίς να έχει την υποχρέωση να το πράξει, όμως το χρέος μας για την υγειονομική θωράκιση και ασφάλεια των ανθρώπων μας το υπαγορεύει.

Ο Δήμος μας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε συνεργασία με όποιους απαιτείται, για την αντιμετώπιση επιτυχώς μέχρι σήμερα της πανδημίας στον Δήμο μας. Τελικά μόνο με το ψέμα την παραπληροφόρηση και την λάσπη νομίζουν ότι θα εμποδίσουν Δήμαρχο και δημοτική αρχή στον δρόμο της επιτυχίας.

Το λέω για πολλοστή φορά . Όποιοι θεωρούν ότι κάτι δεν γίνεται νόμιμα αντί να βγάζουν ψεύτικους διαδικτυακούς αφρούς, να καταφύγουν στην δικαιοσύνη και στα ελεγκτικά όργανα της πολιτείας για να τους αντιμετωπίσουμε κατάλληλα και να έχουν και τις δέουσες συνέπειες. Έλεοοοοοοος, σας πήραν είδηση….. Εμάς αυτά δεν μας πτοούν, αντίθετα μας ατσαλώνουν για να σταθούμε ακόμα πιο δυνατά στα προβλήματα του τόπου μας και των ανθρώπων μας. Καλή Κυριακή……

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.