Στα Άδανα της Τουρκίας μέσω Χίου η Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδας

Τριάντα πέντε άτομα της ομάδας ειδικών αποστολών Ελλάδος ταξιδεύουν σήμερα το βράδυ για Χίο προκειμένου μέσω Τσεσμέ να φτάσουν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδας κ. Γιώργου Ρουμελιώτη στη “Χιώτικη Διαφάνεια”,  ήδη στα Άδανα της Τουρκίας βρίσκονται 8 εθελοντές της ομάδας και βοηθούν στην επιχείρηση εξέρευσης και διάσωσης επιζόντων.

” Είμαστε 35 άτομα και ήδη στα Άδανα βρίσκονται οκτώ από την ομάδα μας και θα ταξιδέψουμε για Χίο από εκεί με πλοίο στον Τσεσμέ και οδικώς θα φτάσουμε στις σεισμόπληκτες περιοχές. Είμαστε εντελώς αυτόνομοι με πλήρη εξοπλισμό (στέγη, τουαλέτα) , έχουμε έξι διασωστικά οχήματα , μας συνοδεύει ο ειδικα εκπαιδευμένος σκύλος sugar, και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στις επιχειρήσεις διάσωσης. Μαζί μας βρίσκονται και εθελοντές από το Rescue.gr Θεσσαλονίκς.  Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρούμε επιζώντες “, ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.