Παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση για τα 60 χρόνια της ΕΙΕΤ

Δημοσιογράφοι από ολόκληρη την Περιφέρεια, πολιτικοί και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια ίδρυσης της Ένωσης ιδιοκτητών εφημερίδων Περιφερειακού Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε γνωστό χώρο ψυχαγωγίας της Πρωτεύουσας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο ιδιοκτήτης της Χιώτικης Διαφάνειας – www.diafaneia.co eu και του ΑΝΤ1 Αιγαίου – www.ant1aigaiou.gr Παντελής Κυδώνης.

 

Η  Ένωση ιδιοκτητών Εφημερίδων Περιφερειακού Τύπου ξεπέρασε πολλές καταιγίδες εδώ και έξι δεκαετίες. Το σκαρί της κλυδωνίστηκε μα δεν βούλιαξε. Στην αγκαλιά της ζέστανε εκατοντάδες εκδότες από ολόκληρη τη χώρα. Από κάθε εσχατιά της Ελλάδας. Από τις μεγάλες πόλεις, μέχρι τα μικρότερα χωριά της ελληνικής περιφέρειας. Δέχτηκε χτυπήματα, μα άντεξε. Και είναι σήμερα παρούσα, δυνατή και πάντα έτοιμη να δίνει μάχες στα μετερίζια της ενημέρωσης. Αυτή είναι η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ που γιορτάζει πλέον 60 χρόνια και -ως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια- σε κάθε γιορτή της αφήνει έντονο στίγμα.

 

Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια λειτουργίας του μοναδικού φορέα που εκπροσωπεί το σύνολο του υγειούς Περιφερειακού Τύπου, φιλοξενήσαμε τους φίλους του κλάδου μας σε ένα ζεστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, Υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ενώσεων τύπου και διαφημιστικών εταιρειών έδωσαν το παρόν για να μας ευχηθούν. Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τη στήριξη. Συνεχίζουμε δυνατοί και αποφασισμένοι, με διαχρονικό σύνθημα: η ιστορία γράφεται από τους παρόντες… Η πιο ωραία βραδιά, μέχρι την επόμενη…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.