Στα άκρα οι σχέσεις Καλογήρου – Κάρμαντζη

Με αφορμή την απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, από την εκδήλωση παρουσίασης των έργων της Περιφέρειας για τη νότια Χίο, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο Μαστίχας, στο Πυργί, ο κ. Κάρμαντζης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διοίκηση που εδώ και πέντε χρόνια ασκεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου ανέφερε ότι ουδέποτε προσεκλήθη στην εκδήλωση, πέρα από ένα απλό και τυπικό e-mail που του εστάλη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Επιπλέον σύμφωνα με τον ίδιο, η Περιφερειάρχης κατά την διαμονή της στο νησί δεν επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Παρόλα αυτά κατάφερε να βρει τον απαραίτητο χρόνο για να πραγματοποιήσει σύσκεψη στο Δημαρχείο με πολιτικούς παράγοντες.

Η ΝΟΔΕ Χίου, από την άλλη πλευρά μετά τον ισχυρισμό του Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη ότι δεν ενημερώθηκε για την εκδήλωση της Περιφέρειας στη νότια Χίο, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα που μέσω e-mail προσκλήθηκαν στην εκδήλωση.

Σε σύγκρουση έρχονται για μια ακόμη φορά από ότι φαίνεται οι σχέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, με τη τελευταία να αυξάνει τις εμφανίσεις της σε μεγάλο βαθμό με τον Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.