Στα λευκά και η Χίος!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση σε όλο το ορεινό τμήμα της Χίου.

Τα πρώτα χιόνια για το 2019 έκαναν την εμφάνιση τους στα ορεινά του νησιού με ελαφρά χιονόπτωση να καταγράφεται χωριά της Αμανής όπως και στο Πιτυός, ακόμα και στις Καρυές.

Η Τροχαία Χίου εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που πλήττει τις ορεινές περιοχές της Βόρειας Χίου από το Σάββατο, προχώρησε χθες στην απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από το ύψος της Κιβωτού του Αιγαίου μέχρι την Κατάβαση.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου βρέθηκαν στο σημείο, έτσι ώστε το οδικό δίκτυο να είναι καθαρό και να ανοίξουν τους δρόμους σήμερα.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας παραμένουν σε ετοιμότητα μιας και σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η κακοκαιρία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα συνεχιστεί μέχρι σήμερα.

Η τροχαία Χίου εφιστά την προσοχή όσων κινούνται από το 18χλμ Χίου- Βολισσού και προς Αυγώνυμα και Ανάβατο, λόγω του παγετού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.