Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Σύντομη αλλά έντονη στα ανατολικά

Το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», το οποίο θα απασχολήσει τη χώρα μας από σήμερα Δευτέρα 07/01 θα προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και θυελλώδεις βοριάδες. Η διάρκεια όμως της συγκεκριμένης κακοκαιρίας θα είναι σύντομη και από την Τρίτη 08/01 βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.

Για σήμερα Δευτέρα 07/01/2019, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο, χιονόνερο στο Βόρειο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική και βαθμιαία στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Πιο αναλυτικά, για τη Χίο και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.