Στενή παρακολούθηση ο Φορέας Τουρισμού για την εξέλιξη του αεροδρομίου

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Τουρισμού Χίου είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση – συνάντηση για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών του διαδρόμου του Αεροδρομίου Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο και τον Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη. Όπως ο Φορέας Τουρισμού δηλώνει τα κάτωθι:

«Στην πρώτη μας επαφή με τον Κο Ταχιάο του μεταφέραμε την ανησυχία μας και την σπουδαιότητα της γρήγορης ολοκλήρωσης του αερολιμένα για την τοπική κοινωνία. Κατόπιν των δεσμεύσεων των θεσμικών παραγόντων, διακρίναμε ότι το έργο θα ξαναμπεί σε τροχιά ολοκλήρωσης μέσα στο επόμενο διάστημα. Ευχαριστούμε τους κ. Ταχιάο και Μηταράκη για την συνάντηση – ενημέρωση και ευελπιστούμε ότι ένα σημαντικό έργο υποδομής για όλους μας, ο διάδρομος του Αεροδρομίου, θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2026. Σε κάθε περίπτωση, ο Φορέας Τουρισμού Χίου θα είναι παρών, όπως και όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, παρακολουθώντας την εξέλιξη του έργου.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.