Στην Έκθεση της FoodExpo ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε το Σάββατο 09.03.2024 συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Προώθησης Προϊόντων Νίκο Νύκτα  το περίπτερο με το οποίο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση «FoodExpo» που  πραγματοποιείται στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου.  Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ελλάδας στην οποία η Περιφέρεια Βορείου έχει δυναμική παρουσία καθώς το περίπτερο  όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου έχει  έκταση 121,5 τ.μ. στον τομέα των τροφίμων και 40,25 τ.μ. στον τομέα των οίνων.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, με τον οποίον ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει γενικότερα για τα ζητήματα του Βορείου Αιγαίου.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η παρουσία της Περιφέρειας στις μεγάλες εκθέσεις αποτελεί μια σημαντική δράση εξωστρέφειας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να προωθήσουμε τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουμε σε δυο μεγάλες  εκθέσεις στην Αυστρία και στο Λονδίνο προβάλλοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου τα προϊόντα μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.