Στην εκδήλωση εκ μέρους της Περιφέρειας Β. Αιγαίου θα παραστεί ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

Τη δεύτερη επίσκεψη ξένου αξιωματούχου – μετά από αυτήν του Αντονι Μπλίνκεν – αναμένει σήμερα η Αθήνα και συγκεκριμένα το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που θα υποδεχθεί την ευρωπαία επίτροπο Ιλβα Γιόχανσον που καταφτάνει με πλούσια ατζέντα.

Η επίτροπος, εκτός από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Καιρίδη, θα συναντήσει συναρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς για τα θέματα της ατζέντας της, αλλά και περιφερειάρχες που έχουν κληθεί να συμμετέχουν σε διευρυμένη συζήτηση για το Μεταναστευτικό και όσα προβλέπει η πολιτική συμφωνία για το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου της ΕΕ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:30, θα επισκεφθεί το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπου θα έχει συνάντηση με την Ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον και στη συνέχεια θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές Λύσεις στην Κοινή Πρόκληση της Μετανάστευσης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.