Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών σε συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό

 

Σε συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα συμμετέχει την Τετάρτη 15 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου και το θέμα της είναι: Έργα Περιφερειακής Ανάπτυξης σε Μικρούς Νησιωτικούς Δήμους (έως 3.000 κατοίκων).

Ο Δήμαρχος αποδεχόμενος την πρόσκληση που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, θα παραστεί ενώνοντας τη φωνή του και με τους συναδέλφους του Δημάρχους των Ακριτικών και Μικρών Νησιών, καθώς στην παρούσα χρονική περίοδο η ανάπτυξη και η ευημερία των νησιών μας αποτελεί μονόδρομο και η θεσμοθέτηση πολιτικών για τη βιωσιμότητά τους αποτελεί άμεση και ύψιστη προτεραιότητα.

Συγκυρίες και παράμετροι ιδιαίτερα σημαντικές για τους Μικρούς Νησιωτικούς Δήμους όπου τα προβλήματα είναι δυσανάλογα της έκτασης τους, θα τεθούν επί τάπητος με την βεβαιότητα ότι θα δοθεί η πρέπουσα βαρύτητα και θα δρομολογηθούν λύσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.