Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Νότης Μηταράκης

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα βρίσκεται από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου ο κ. Νότης Μηταράκης, αν. τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μηταράκης θα συμμετέχει, το Σάββατο 2 Μαρτίου, ως ομιλητής στη συνεδρία με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση: Θέματα, Προκλήσεις και Προοπτικές» (Social Security: Issues, Challenges and Prospects). Ομιλητές στην ίδια συνεδρία θα είναι μεταξύ άλλων, η Υπουργός Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εργασίας κ. Joost Korte. Θα αναπτυχθούν τόσο η σημερινή κατάσταση στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, αλλά κυρίως οι προτάσεις και οι αναγκαίες παρεμβάσεις για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό.

Το Οικονομικό Φόρουμ, διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά και έχει καθιερωθεί ως ένα τετραήμερο συνάντησης προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του ακαδημαϊκού κόσμου. Η φετινή θεματική είναι πάνω στην «Ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς» (Inclusive Growth).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.