ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΕΑΔΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

 

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, στον εορτασμό της γενεθλίου ημέρας των Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 09:00 πμ: Εκκλησιασμός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου.
11:30 πμ: Τιμητική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της νέας πτέρυγας «Σταμάτιος Κριμιζής» του συγκροτήματος διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου, αφιερωμένη στη συνολική προσφορά της οικογένειας Ανδρεάδη στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Βροντάδου, παρουσία του κ. Γεωργίου Στρατή Ανδρεάδη.
• Εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παντελή Ι. Σαλλιάρη με αναφορές στη γενέθλιο ημέρα των Διδακτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βροντάδου και ενημέρωση για τη δραστηριότητα του Συλλόγου.
• «Γεώργιος (Χατζη)Φραγκούλη Ανδρεάδης: ένας πολίτης του κόσμου». Παρουσίαση της ζωής και του έργου του Μεγάλου Ευεργέτη μέσω του ομώνυμου πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Βροντάδου κατά το σχολικό έτος 2017-18. Παρουσιάζουν οι μαθήτριες: Κλεοπάτρα Αρμενάκη, Αργυρώ Μαθιούδη και Κέλλυ Παπαμώρου.
• «Καθηγητής Στρατής Ανδρεάδης». Αναφορά στη δράση και την προσφορά του Μεγάλου Ευεργέτη από τον τ. Δήμαρχο κ. Αριστείδη Ζαννίκο.
• Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Γεώργιο Ανδρεάδη για τη συνολική προσφορά της οικογένειάς του στα πολιτικά, κοινωνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα του Βροντάδου.
• Μικρή δεξίωση.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Παντελής Ι. Σαλλιάρης Αντώνης Γ. Νικολάου

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.