Συμμετέχει το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΒΙΑΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

Συνάδελφοι ,το σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ συμμετέχει με όλα τα μέτρα προστασίας ,στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ ,το Σάββατο 15 Μάη στις 11.00 στην πλατεία Βουνακίου για  να καταγγείλουμε το έγκλημα που συντελείται με τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ .Οι ευθύνες της κυβέρνησης –Ε.Ε με τον εγκλωβισμό άμοιρων ανθρώπων ακόμα και με άσυλο ,κάτω από άθλιες συνθήκες ,χωρίς υγειονομική προστασία που επιβάλλεται σε τόσο συγκεντρωμένο πληθυσμό ανθρώπων και με το νοσοκομείο να σηκώνει φορτίο δυσανάλογο των δυνατοτήτων του,έχουμε τον θάνατο δύο ανθρώπων στο ΚΥΤ και τη γέννα μιας γυναίκας έξω από αυτό.

Τα νησιά μας δεν θα γίνουν φυλακές κατατρεγμένων των ιμπεριαστικών πολέμων.Οι πολιτικές εξαθλίωσης τόσο των προσφύγων και μεταναστών από τη μια ,όσο και των κατοίκων από την άλλη,θα μας βρουν απέναντι.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ-ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ  ΑΜΕΣΑ Η ΒΙΑΛ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.