Συνάντηση Μηταράκη με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Μηταράκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Τούμπο, καθώς και τους συμπαραγωγούς και μέλη της Ένωσης, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που είχαν τεθεί ως προτεραιότητες από 2019 έως σήμερα και τα οποία υλοποιήθηκαν.

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσαν επίσης και οι στόχοι, όπως – μεταξύ άλλων – η περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής μαστίχας μέσω της εισαγωγής καινοτόμων πρακτικών και μέσων, για την επόμενη τετραετία στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στον τομέα της μαστίχας.

Υπενθυμίζεται ότι με συντονισμένες κινήσεις της κυβέρνησης προχώρησαν δράσεις όπως η μείωση της φορολογίας κατά 30% στους μη κατ’ επάγγελμα αγρότες και κατά 50% στους κατ’ επάγγελμα αγρότες που είναι μέλη της Ένωσης, κάτι που δείχνει πόσο η Νέα Δημοκρατία στήριξε αυτό το μοναδικό προϊόν της Χίου.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.