Συνάντηση Περιφερειάρχη με Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Πλωμαρίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Μιχαλέλη.

 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το θέμα της αδειοδότησης του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας και η χρηματοδότηση της μελέτης πυρασφάλειας από την Περιφέρεια και το ζήτημα της αναμετάδοσης των ιδιωτικών καναλιών στην περιοχή, η οποία διεκόπη πρόσφατα, με την Περιφέρεια να εκμισθώνει τον χώρο όπου εγκαθίστανται οι κεραίες ώστε να συνεχιστεί η αναμετάδοση.

 

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Το πρόβλημα  αδειοδότησης του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας που εδώ και καιρό απασχολεί την τοπική κοινωνία , απασχολεί και την Περιφερειακή Αρχή και εμένα προσωπικά και προχωράμε για να δώσουμε λύση μέσω της μελέτης πυρασφάλειας την οποία θα χρηματοδοτήσουμε.  Η Περιφέρεια θα καλύψει και το ενοίκιο για τον χώρο όπου θα εγκατασταθούν οι κεραίες αναμετάδοσης των ιδιωτικών καναλιών. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους χωρίς να διαχωρίζουμε αρμοδιότητες.

 

Από την πλευρά τους οι κ. Βαρβαγιάννης και Μιχαλέλης δήλωσαν:

 

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη στήριξη του προς το Πλωμάρι και τους κατοίκους του.  Κάθε φορά που τον επισκεπτόμαστε δίνει άμεσες λύσεις σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν ως τοπική κοινωνία και είναι ευτυχία για μας και τον τόπο μας να βρίσκεται στην θέση αυτή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.