Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Στο γραφείο του υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη και τον Διοικητή της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά η αγαστή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος εξέφρασε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την ευγνωμοσύνη όλων των συμπολιτών μας για την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.