Συνάντηση του Δημάρχου Χίου με τον Πρόεδρο του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού

 

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, κ. Ανάργυρο Χατζελένη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου κ. Γιάγκο Αφεντή και κ. Λουκά Μανωλάκη.  Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μανδάλας,  συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν το ναυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τους Χιώτες ναυτικούς.

Ο Δήμαρχος Χίου, ως παλαιός και έμπειρος ναυτικός και γνώστης των θεμάτων της θάλασσας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την τεράστια προσφορά τους στον τόπο, τονίζοντας ότι διαχρονικά ο ναυτικός αποτελεί το σπουδαιότερο πρεσβευτή της ναυτομάνας πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου. Με τη σειρά τους, οι ναυτικοί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική συμπαράστασή του σε όλα τα θέματα που τους αφορούν, σημειώνοντας τη μεγάλη δύναμη και ενότητα της ναυτικής οικογένειας με θετικό αποτύπωμα για το τόπο μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.