Συνάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Χίου με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα – Μονοδέντρι

Με τους κατοίκους της συνοικίας Αγίου Παντελεήμονα – Μονοδέντρι συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χίου Σίμος Βενέτος την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, οι οποίοι του εξέθεσαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Η πανέμορφη αυτή καταπράσινη συνοικία με τις παρεμβάσεις που θα επιδιωχθεί να γίνουν από πλευράς του Προέδρου και την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, αναμένεται να μετατραπεί σε μία περιοχή ιδανικής διαβίωσης. Τα άμεσα αιτήματα των κατοίκων θα μεταφερθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες ενώ κάποια άλλα θα ψηφιστούν στο Τοπικό Συμβούλιο και θα ενταχθούν στον προγραμματισμό του Δήμου.

Είχε προηγηθεί  ήδη και συνάντηση και με τους κατοίκους της  Τρουλωτής, του Φραγκομαχαλά και του Κοφινά οι οποίοι έθεσαν και αυτοί με την σειρά τους τα αιτήματα των συνοικιών τους, που έχουν αρχίσει να επιλύονται.

Ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Χίου Σίμος Βενέτος  έχει δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για τον καθαρισμό των χειμάρρων και ρυακιών φροντίζοντας να   επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Παντελή Μπογδάνο και τον υπεύθυνο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας κ. Πατελίδα, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του καθαρισμού, που είναι σε εξέλιξη.

Επίσης ο Πρόεδρος της Κοινότητας έχει προωθήσει στις αρμόδια υπηρεσία την ανακατασκευή παιδικών χαρών που ανήκουν στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Χίου, και σύμφωνα με ενημέρωση της υπηρεσίας,  έχουν ήδη δρομολογηθεί.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.