Συνέχεια επισκέψεων για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

 

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνέχισε τις επισκέψεις του στο νησί της Χίου.

Αρχικά, ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Λατόμι.

Στη συνέχεια,  συμμετείχε στη βράβευση των αθλητών που έλαβαν μέρος στον 11ο Ημιμαραθώνιο Χίου στα Θυμιανά. Η διοργάνωση αυτή είχε την επιμέλεια του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου και μαραθωνοδρόμου, Χριστόφορου Μερούση, προβάλλοντας την ανάγκη για την προώθηση του αθλητισμού και της υγιούς ζωής.

Το ενδιαφέρον του κ. Στεφανή δεν περιορίστηκε μόνο στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα. Επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και τα μέλη της. Τους συνεχάρει για την άψογη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών που έπληξαν το νησί. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.