Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθησαν δύο (2) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε ένα μαχαίρι

Συνελήφθη, προχθές (20-05-2019) στη Χίο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο ακόμη αλλοδαποί (24χρονη και 39χρονος), οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες και μία ακόμη 28χρονη αλλοδαπή, προχθές το βράδυ σε οικία στη Χίο, ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ενώ είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ των δύο γυναικών, ο 33χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι την 28χρονη στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της και ακολούθως, επιτέθηκε και τραυμάτισε με το ίδιο μέσο τον 39χρονο.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ο 39χρονος, κατά τον χρόνο του συμβάντος, τραυμάτισε τον 33χρονο με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.