Συνεχίζονται οι χορτοκοπές των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας  Χίου

Συνεχίζονται από τα Συνεργεία  της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης οι χορτοκοπές των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας  Χίου . Μεταξύ αυτών, για σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου χορτοκοπές διενεργήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου (Κλούβα), στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελιστρίας, το 5ο Νήπιο Καράδειο ενώ χτες πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές στα σχολεία του Βουνακίου (3ο και 8ο Δημοτικό καθώς και το Νηπιαγωγείο).

Μετά το πέρας των χορτοκοπών στα σχολεία της Χίου, σειρά θα έχουν οι χορτοκοπές και οι ευπρεπισμοί στις γειτονιές της Χίου.

Από την Υπηρεσία Πρασίνου διενεργήθηκαν χορτοκοπές κι ευπρεπισμοί στο Δημοτικό Σχολείο Καρυών, στο γήπεδο του Χαλκειούς καθώς και στο πάρκο των Αγίων Σαράντα στο Νεοχώρι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.