Συνταξιούχοι μην χαρίζετε τις συντάξεις σας στον ΕΦΚΑ… θα σας κάνουν Εθνικούς Ευεργέτες!

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg
Απευθύνομαι ντόμπρα και σταράτα χωρίς προκαταλήψεις σε όλους τους ανεμβολίαστους Συνταξιούχους να μην χαρίσετε τις συντάξεις σας στον ΕΦΚΑ και στο κράτος!!
Στο τέλος θα σας ανακηρύξουν ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ όταν θα πάτε στο μεγάλο ταξίδι δίχως γυρισμό όταν θα κολλήσετε Κορωνοϊο!
Και ξέρετε γιατί; διότι θα σάς πληρώσουν έφ άπαξ τα έξοδα κηδείας και θα γλιτώσουν για τα υπόλοιπα χρόνια πού θα ζούσατε και θα σάς τα ακουμπούσαν κάθε μήνα κανονικότατα την όποια σύνταξη παίρνετε ο ένας ή και οι δύο στην οικογένεια σας!
Και φυσικά έφ όσον δεν έχετε ανήλικα παιδιά επειδή είσαστε χούφταλα πλέον και με πολλά και διάφορα υποκείμενα νοσήματα και δεν υπάρχει περίπτωση να κληρονομήσει άλλο μέλος της οικογένειας σας την σύνταξη σας!
Όταν το καλοσκεφθήτε θα καταλάβετε το τεράστιο λάθος πού κάνετε και δεν πάτε να Εμβολιαστείτε με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε όταν κολλήσετε Κορωνοϊο να διασωληνωθείτε και στο τέλος επειδή είστε ανεμβολίαστοι να κοιτάτε τα ραδίκια ανάποδα!
Δεν ξέρω όλοι αυτοί που σας παρασύρουν και σας αποτρέπουν να Εμβολιαστείτε που αποβλέπουν και ποιες βλέψεις έχουν!
Αλλά από την συμπεριφορά όλων αυτών των ξεροκέφαλων και ανεγκέφαλων αντιεμβολιαστών που ανήκουν σε κόμματα και παραθρησκευτικές οργανώσεις και ειδικότερα της ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας και νομενκλατούρας τραμπούκους και κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου είναι ολοφάνερο ότι σας προσελκύουν για μελλοντικές πολιτικές ενέργειες και φυσικά αποβλέπουν στην ψήφο σας, που στο τέλος εάν ταξιδέψετε στον άλλο κόσμο χωρίς γυρισμό δεν πρόκειται να σας έχουν οπαδούς!
Ο μόνος που θα ωφεληθεί και θα έχει μεγάλο κέρδος είναι ο ΕΦΚΑ πού θα σταματήσει να σας πληρώνει συντάξεις και μπορεί τελικά να σάς ανακηρύξουν “ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ” επειδή θα πάρει μεγάλη ανάσα από τα έξοδα κάθε μήνα!
Γιαυτό ως ένας Συνταξιούχος που παίρνω από το 2007 σύνταξη και σε 12 μέρες θα κάνω το τρίτο εμβόλιο σας προσκαλώ να πάτε να κάνετε το εμβόλιο πού είναι τελείως ακίνδυνο και είναι το μοναδικό μέσον προστασίας!
Μήπως οι περισσότεροι κάθε χρόνο δεν κάνετε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου και της γρίπης;
Γιατί αυτή η μεγάλη άρνηση για το εμβόλιο του Κορωνοϊού πού εδώ και δύο περίπου χρόνια σε όλο τον κόσμο το έχουν κάνει πάνω από πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι και είμαστε όλοι μια χαρά και έχουμε προστασία κατά 95%;
Εμβολιαστείτε για την Ελευθερία όλων μας!
Εκτός αν έχετε βαρεθεί την ζωή σας και θέλετε να αυτοκτονήσετε με συνοπτικές διαδικασίες!
Εύχομαι καλά μυαλά ,καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα σε απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες!
Χίος 1 Δεκεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.