Σχόλιο της Π.Ο.Α.με Α. Β. Αιγαίου στην απάντηση του Δημάρχου Χίου για το seatrack

Ο κ. Δήμαρχος Χίου μπήκε στον κόπο να κάνει δημοσίως μια δήλωση για την υπόθεση του sea track, όμως σε τι και σε ποιον απαντά;

Γιατί δεν ανακαλεί τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του περί ερπετών και λάσπης, με αφορμή την τοποθέτηση του sea track; Αν οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί δεν αφορούσαν τα ΑμεΑ και τους εκπροσώπους τους τότε ποιον; Γιατί εξαφάνισε το σχόλιό του από το Facebook με το οποίο υπερθεμάτιζε στο βίντεο του Αντιδημάρχου του, το οποίο έβαλε κατά του Παγχιακού και της Προέδρου του και το οποίο επίσης «κατέβηκε» άρον – άρον;

Ο Δήμαρχος εξακολουθεί να σιωπά και να υπεκφεύγει. Όσο για το εγκάρδιο ενδιαφέρον για τα ΑμεΑ, αυτό δεν φαίνεται από τα λόγια, από τα οποία χορτάσαμε από «προηγούμενους, νυν και επόμενους», αλλά από την ουσία. Την εικόνα δηλαδή των νησιών μας που με τις πολιτικές που υπηρετούν διαχρονικά οι Δημοτικές Αρχές, και η δική του, η ζωή και η καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Από τη δουλειά, την ανεργία, την πρόσβαση, τις συγκοινωνίες, την ειδική αγωγή, τα ζητήματα της υγείας.

Με αυτή την έννοια, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με βάση τις ανάγκες μας και τη ζωή μας. Σε κάθε περίπτωση, οι πάντες βλέπουν, ακούν και πολύ περισσότερο καταλαβαίνουν.

ΥΓ: Το Sea Track στην παραλία της Δασκαλόπετρας λειτουργεί από  σήμερα (11/6/2020)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.